ÚJRA NYIT A FALK MIKSA UTCA

Falk Art Fórum 2009. április 18.-án

2009., falkart.hu


A belvárosi Falk Miksa utca és a környező utcákból álló művészeti negyed április 18-án, szombaton ismét a művészetkedvelő gyalogosoké lesz. Idén is a képzőművészeté, az antik és modern alkotásoké a főszerep, és természtesen nem maradhat el a jó zene, vidámság sem.


A hagyományoknak megfelelően továbbra is az utca teljes hosszában, a Kossuth Lajos tértől a Szent István körútig kitelepülnek a környék régiségkereskedői, kortárs képzőművészettel foglalkozó galériái, és délután kettőtől este tíz óráig színes kavalkáddal, kulturális programokkal várják az érdeklődőket. Az eddigi hagyományoknak megfelelően most is lesznek tűzzsonglőrök, koncertek, tárlatvezetések, finom falatok és hogy a megfáradt vendégek kipihenhessék magukat, számos, ismert képzőművész által festett pad áll rendelkezésre.
Nagy öröm a szervezők számára, hogy a rövid múltra visszatekintő Fórum tavaly Belváros-Lipótváros Önkormányzatától a Jövő Városáért díj Arany fokozatában részesült, a városrész megújulása érdekében végzett jelentős innovatív munkáért. Reméljük, hogy a Falk Art Forum idei tavaszi eseménye is rászolgál majd e megtisztelő címre.


A cikkben szereplő művészek:

Györky József