Lakások kincsei


A budapesti székhelyű Körmendi Galéria több megközelítően tizennyolcezer műtárgyával kínálja szolgáltatását a kortárs képzőművészet iránt érdeklődőknek. A Galéria évtizedek óta áll kapcsolatban a hazai művésztársadalom legjelentősebb alkotóival. Ennek a sok – sok figyelmet és törődést kívánó munkafolyamatnak az eredménye a vállalkozás megkérdőjelezhetetlen sikere .

A hozzájuk forduló érdeklődők és vásárlók legtöbbje lakásukba kíván beszerezni egy vagy több festményt, grafikát szobrot vagy más műtárgyat. Aki ilyen céllal keresi fel a Galériát, nagy szakértelemre alapozott tanácsadásra, a legfigyelmesebb kiszolgálásra számíthat.

A lehetséges üzleti kapcsolat több síkú. Hiszen mód van az első lépésként bérbe venni a műalkotásokat. No ennek persze feltétele a kölcsönös bizalom és a kihelyezett képek és szobrok biztonságának, biztosításának garanciája.

A munka folyamatáról fontos megjegyezni, hogy egy – egy lakás művészi alkotásokkal történő berendezésekor a galéria munkatársai elsőnek a lakás már meglévő berendezését, a bútorok stílusát és elhelyezését veszik szemügyre.

Az a tapasztalat, hogy legtöbben akkor fordulnak hozzájuk, amikor új lakást vesznek és ez az a motiváció, amikor igénylik ezt a szolgáltatást. Van aki megad egy anyagi keretet, mármint arra, hogy mennyiből is gazdálkodhatnak. De lehetséges megoldás, hogy csak az egyik részét vásárolja meg a vevő, a másik részére pedig bérleti szerződést köt.

Ezt követően mutatják be elsőnek a galéria saját kiadású albumainak, a még többet eláruló internetes honlap segítségével az adott helyzethez ajánlott művészeket. Lehetőség az is, hogy a kiválasztott művész műtermébe szerveznek látogatást a vevőnek. Hiszen egy ilyen személyes találkozás is nagyban hozzásegítheti a műalkotást és a gyűjtőt az egymásra találáshoz.

Az előzetes érdeklődés alapján a Galéria kiszállítja a lehetséges műtárgyakat a helyszínre. Ahol a munka elsőnek a szobrok elhelyezésére koncentrál. A szaktanácsadók a helyszíni adottságokhoz igazítottan helyezik el azokat, mindenhová, ahol azok elképzelhetően és praktikusan mutathatók be. Ezt a fázist követik a képek. Elsőnek a falnak támasztva, aztán a megszületett a döntés, a falra szerelve.

A Körmendi Galéria jól csengő neve, hosszú idejű működése, a hatalmas műtárgy készlete mind – mind garanciája annak, hogy az innen vásárolt műtárgy értékálló befektetés. Ez a szó, hogy értékálló-e valami, mindig értelemszerűen vissza – visszatér a vevői gondolkodásban. Aki jogosan várja el az eladótól, hogy körültekintően mutassa be számára a művet és alkotóját. A Körmendi Galériában minden feltett kérdésre hiteles választ adnak a szakértők, szaktanácsadók.

Tehát aki egy vagy több kortárs mű kölcsönzésére, vásárlásár szánja el magát, bátran keresse a kapcsolat a Körmendi Galéria vezetőivel, munkatársaival.

 

A Körmendi Galéria vállalja épületek díszítését pannókkal, sgrafittókkal, szobrokkal, iparművészeti tárgyakkal, a legkiválóbb művészek bevonásával. Építész segítségével megtervezheti lakókörnyezete kultúrált megjelenését.

 

Személyes időpontegyeztetéshez kapcsolatfelvétel:

Tel.: +36-30-202-1907

Mail: info@kormendigaleria.hu


Kertek titkai
Kölcsönkért műtárgyak nyomában