www . k o r m e n d i g a l e r i a . h u

Alapító főszerkesztő: Dr. Körmendi Anna
anna@kormendigaleria.hu

 

Kiadja a Virtual Market Kft.

Ügyvezető igazgató:
Dr. Csák Máté

1146 Budapest, Cházár András utca 18.
(Előzetes bejelentkezés alapján)
tel.: +36 30 202 1907
tel.: +36 30 249 3812
info@kormendigaleria.hu

 

Levél a szerkesztőségnek: info@kormendigaleria.hu

 

Képszerkesztő:

Pálmai Rita (2006-2009)

 

Technika és dizájn:

Kneisz István

Fabó Márton

 

Munkatársak:

Perlaki József installátor

Szekeres Györgyi

szekeres.gyorgyi@kormendigaleria.hu

 

Partneroldalak:
Magyar Elektronikus Könyvtár
Sopron Apartman
Flickr
Picasa
Youtube
Széchenyi Kastélyszálló

 

© 2010 Virtual Market Kft.

Azzal, hogy belép a www.kormendigaleria.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője egyik szolgáltatásának sem.

 

A kormendigaleria.hu webszájton („lap”) található tartalom a kiadó szellemi tulajdona.

 

A Virtual Market Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

 

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió-, vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

 

A kormendigaleria.hu oldalai teljes egészében (a reklámokkal, hirdetésekkel együtt) szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technika művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni még változatlan formában is.

 

A jogosulatlan felhasználás büntető-, és polgári jogi következményeket von maga után. A Virtual Market Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

 

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

A kormendigaleria.hu domainnév szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Virtual Market Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

 

A honlapunkon felhasznált filmek és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.