Művészeti tanácsadás

A Körmendi Galéria által nyújtott szaktanácsadás minden esetben semleges, gyűjtőorientált. Célunk az, hogy valódi művészeti értékek jussanak el ügyfeleinkhez. Egyidejűleg segítünk Önnek egyedülálló és maradandó értékek kiválasztásában és megőrzésében, amely különleges jelentéssel bírnak Ön és környezete számára.

A művészet olyan kiemelkedő érték, amely minden korban a gondolatok és érzések legszemélyesebb kifejezési eszköze. Amikor megérint minket a műalkotás mögött álló intenzív tapasztalattal teljes élet kifejeződése, egyedülálló és személyes értékké válik számunkra.

A művészet azonban rendelkezik egy másfajta, számokban kifejezhető értékkel is. Amennyiben az Ön vagyona részét már értékes műtárgyak képezik, vagy a jövőben kívánja ezt megvalósítani, a Körmendi Galéria tapasztalt szakemberei készségesen állnak az Ön rendelkezésére.
Az elmúlt évtizedben ugrásszerűen kibővült, így ezáltal egyre áttekinthetetlenebbé váló művészeti piacon a jövőben további növekedés várható, ezért kiemelkedően fontos a tanácsadás művészete mind a már meglévő, mind a jövőben kialakítandó gyűjteményekkel kapcsolatosan.

 


 

Személyes időpontegyeztetéshez kapcsolatfelvétel:

Tel.: +36-30-202-1907

Mail: info@kormendigaleria.hu